Custom Monster High doll, part 2.
Sain Monster High -nuken maalattua viimein. Siitä tuli ihan kiva. Eihän se mikään mestariteos ole, mutta siihen nähden ihan hyvä että se oli ensimmäiseni.


I finally painted the Monster High doll. It turned out ok. It's not a masterpiece, but it's quite good considering the fact that it is my first.

Work in progress
Finished piece

Käytin tähän Citadelin maaleja, vesiliukoisia puuvärejä ja kokeilin myös kuivaliitupölyäkin. Lopuksi vedin tähän lakan päälle. Sen piti olla matta, mutta missä ihmeen universumissa tämä on matta? Ei ole mattaa nähnytkään. Ei voi mitään. Ensikerralla kun käyn askartelukaupassa niin sanon siitä heille.

Vieläkun jostain löytyy tilkku mustaa harsokangasta, pitsiä tai jotain muuta läpinäkyvää niin saisin nukelle vähän vaatetta päälle.
  

I used Citadel paints, water-soluble coloured pencils and dry pastel dust. I sealed the paint with some kind of enamel which was suppose to be matte. In which universe is this matte, huh? No can do... Next time I visit the draft store I need to note them about this.

All I need now is a piece of black see-through fabric of some kind so that the doll could have some clothes on. I was thinking of gauze, lace or something similar...


Perus kissatalousongelmia. Kun yrität kuvata jotain muuta kuin kissaa, niin se änkeää kameran eteen, kun taas yrität kuvata kissaa, niin se ei pysy kameran edessä. 


Regular cat problems. When you're trying to take a picture of something other than your cat, the creature sticks its nose on your way, and when you try to take pictures of your cat it just doesn't stay put. Mutta, mitä te tykkäätte tästä kokeilusta? 


Anyways, what do you think of my little experiment?

Related posts:

Custom Monster High doll, part 1.
 

Comments

 1. Jee! Se sopii meille :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä, se sopii paremmin mun pöydälle. Harmittaa kun en ostanu sitä toistakin joka oli kans 8e.

   Delete
 2. Mielettömän hieno tuo sinun versio! Paljon kivempi kuin alkuperäinen. :)

  ReplyDelete

Post a Comment