Cherries from my closetTässäpä tämä hametekele, joka taaskaan ei oikeasti kestäisi tarkempaa katselua, mutta vähät mä välitän. :D Nyt kaikki ammattilaiset silmät kiinni!
  

Here's the skirt I made. It really doesn't withstand closer looking, but what do I care. :D All the clothing professionals please close your eyes!


  
Hameen yläreunassa on n.3cm musta kaistale, jota on vaikea erottaa kuvissa mustasta paidasta. Taskut tein koska mulla vuotaa aina nenä. Nenäliinan säilyttäminen tissivaossa tai vyötärönauhan alla ei ole ehkä se kaikkein ihanin asia. :D Mutta pakko se on jossain pitää mukana, jos ei ole laukkua tai taskuja.
Sivusaumat eivät ihan osuneet sivuille kun vekeistä tuli hieman liian isot. Alareuna on käännetty miten sattuu ja kaikki palatkin leikattu vähän niin ja näin. Takaosa on saman mittainen etuosan kanssa ja yläosa on vaan suora kaistale. Ainakin hei langansuunnat on oikein ja hame on oikean kokoinen! Jos tästä jossain välissä laihdun niin vetäisen takasaumaa hieman sisään että saan sivusaumat oikeasti sivuille. Laihtumista odotellessa siis.
Pikkuvioistaan huolimatta tämä menee ihan hyvin. Hintaakaan hamoselle ei tullut kun ehkä vähän vajaa 20€, jos lasketaan vaan todellista kankaankulutusta. Vetskarikin löytyi äitin laatikoista.
Kiittäkää onneanne, ettei musta tullut vaatesuunnittelijaa! 


The skirt has a black waistband that is roughly three centimeters high. It's really hard to notice in these pictures because it blends in with my black shirt. The pockets were made for tissues because I have a runny nose most of the time and I really don't want to store tissues inside my bra or underneath my waistband anymore. :D Those are the only places to store them if I'm not carrying a bag or I don't have any pockets.
Side seams are not exactly on the sides, because the front pleats turned out a little too huge. The hem is what it is. The back and the front are the same height and top of the skirt is cut straight. At least the skirt fits properly! If I ever lose weight I'll tweak the seam on the back a bit to get the sides on the right place.
Despite the its flaws it'll do just fine. The whole skirt cost me a little under 20€, if you only count the fabric that was used. The zipper I got from my mom's stash.
Be grateful that I'm not a clothing designer! :D


Comments

 1. Sulla on mun paita! Vai onko muka mun paita hautautunu tonne kaikkien kotirytkyjen alle... Ei oo mahollista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja taas sä oot omimassa mun vaatteet. :D Järjestä ne läjäs.

   Delete
  2. Ei mun tarvi omia kun mulla on jo :)

   Delete
 2. Uuh aah, kirsikoita! Kaunis asu, pukee sua tosi hyvin. :)

  ReplyDelete

Post a Comment