Some improvement with Illustrator


Mulla on ollut kova halu oppia tekemään Illustratorilla vektoripiirroksia. Illu on ollu aikamoinen mysteeri aina, mutta alkaa pikkuhiljaa aueta. Tässä siis uusi versio viime vuonna piirretystä kuvasta, joka liittyy sanontaan: "Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista."


For a long time now I've wanted to learn to make vector pictures with Illustrator. "Illu" has always been quite the mystery, but it is starting to reveal its secrets to me. Here's a new version of a picture I did last year. It says: "Sour, said the fox of rowan berries."  Vanha versio näytti tältä. Näiden välillä on noin vuosi aikaa, mutta Illu-harjoittelua ei oikeastaan yhtään. Tämän aikaisemman kuvan kohdalla ei ollut kunnollista visuaalista mielikuvaa päässä, siksi värit ovat vähän tylsät ja latteat, sekä asettelu sydämen muotoinen.


Here's what the old version looked like. I did this a year ago but haven't been using much Illustrator since then. When making this, I didn't have a clear visual image in mind, that's why the heart shape and bland colours.
 


http://keepchangingcolours.blogspot.fi/2014/11/breaking-silence.html


Vielä olisi kuitenkin paljon opittavaa. Eihän se opittava oikeastaan koskaan lopu, jos rehellisiä ollaan.
Onko teistä tuo uusi kuva yhtään parempi verrattuna vanhaan?


There's still lot to learn. Speaking the truth, the learning never really ends.
What do you think - is the new version better at all?

Comments

  1. Illustrator on kyllä ihan paras! Kun vaan tekee tarpeeksi niin se alkaa tuntumaan tosi loogiselta käyttää :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo varmasti. Nyt se on kyllä aikamoista tappelemista ja jos haluaa kokoeilla jotain uutta niin pitää googletella tutoriaaleja kun ei tunnu onnistuvan omin avuin useimmiten. :D Mutta kyllä tää tästä.

      Delete

Post a Comment