Carnival of Light


Kesän bucket listiin kuului Lintsillä käynti, mutta ei saatu aikaiseksi, joten käytiin nyt sitten lauantaina Valokarnevaalissa. Uskaltauduttiin kummitusjunaan ja maailmanpyörään. 
Kummitusjuna oli kokenut aikamoiset uudistukset siitä kun viimeksi kävin, josta on jo kulunut hyvän aikaa. Hekottelevien noitanukkejen lisäksi sielä on nykyään näyttöjä animaatioineen. Koskakohan sekin laite digitalisoituu kokonaan? Pelottavampi kokemus oli maailmanpyörä. Hyinen tuuli ja jäästä kalisevat hampaat kai tekivät temppujaan ja saivat minuunkin hiipimään pienen korkean paikan kammon. Kamera visusti laukussa ja jäiset sormet kietoutuneena keskitolpan ympärille ihmettelin Lintsin pienuutta ja Helsingin lyhyitä välimatkoja, jotka tulee, surullista kyllä, melkein aina taitettua ratikalla. 
Ehkä meillä on ensi kesänä aikaa, rahaa ja niin iso ikäkriisi, että mennään Lintsille kun vielä on lämmintä ja käydään vähän hurjemmissa kieputtimissa.


We were suppose to spent a day in our local amusement park Lintsi (Linnanmäki) this summer, but we never did, so instead we went to see the Carnival of Light happening which Lintsi hosts every year before they close up for the winter. We rode the Ferris wheel and the ghost train and walked around the premises for couple of hours.

 

Comments