DIY: Clutch bag makeover


Näitä DIY-juttuja nyt riittää. Ja taas kyseessä jotain siskojeni vanhaa. Monen käden kautta minulle kulkeutui tämmöinen käyttämätön ja omaa värisilmää viehättämätön pöllö-pussukka. Pussi oli ilmeisesti tullut vanhimmalle siskolleni tämän miehen siskolta, päätynyt keskimmäiselle siskolleni ja sitä kautta minulle. Se ei oikein ollut kenenkään meidän tyylinen. Ehdotin H:lle, että hän tuunaisi sen, mutta ei kuulemma kerennyt, joten se lähti sitten minun matkaani ja näin sille sitten kävi.


Hieman goottiuskottavampi, vai mitä sanotte?


American Horror Story: Coven ei ehkä ollut se kaikkein paras kausi – tai ainakaan kovinkaan "horror story" verrattuna edellisiin kausiin, mutta hyvähän sekin oli. Pitäisi jossain vaiheessa varmaan katsoa ne loputkin kaudet.

Tässäkin olisi taas ollut miljoona eri vaihtoehtoa, mitä tälle tekee, mutta halusin jotain, joka ei ihan kaikille heti aukea. American Horror Story ei kuitenkaan ole levinnyt kauheasti synkiökulttuuriin kuulumattomien tietoisuuteen nimeään lukuun ottamatta. Voin lyödä vaikka vetoa, että minun tuttuni eivät ole sitä katsoneet ja harva edes kuullut koko sarjasta.


Päällikangas oli melko paksua, joten maalasin sen akryylimaalilla ja tekstin kirjoitin kangastussilla. Tähän olisi varmaan fiksumpiakin keinoja, mutta olen hieman laiska näiden itselle tulevien juttujen kanssa. Vuorikankaaseen en edes koskenut. Tähdet ovat jokin aleheräteostos Cybershopista ja ovatkin pyörineet varmaan vuoden ompelulaatikossa odottamassa jotain käyttökohdetta. Pitäisi keksiä jotain fiksua niille lopuillekin...English:

More and more DIY projects lurk underneath my table and crawl towards the sun like rats from the sewers near the flood. Once again, I pimped up something that used to belong to my sis. Actually this ugly little clutch with owls staring into your soul has been to both of my sisters. It didn't really appeal to any of us. Little bit of paint and some stars and now it's way more goth credible, don't you think.
American Horror Story: Coven wasn't the best season, or at least not so "horror story" compared with the previous seasons, but it was OK nonetheless. I should watch the rest of the seasons as well.
I had so many options on what to do with this bag, but I wanted something that wasn't so identifiable to everyone. American Horror Story isn't very popular among regular people here in Finland. I can bet my head on that only few of my friends even know what it is about.
The cover was made of thick fabric so it was easy to paint with acrylics. The text I wrote with a textile marker and the stars are an impulse buy from Cybershop's sale long time ago.

Comments

 1. Hyvin sait ne pöllötykset piiloon.

  ReplyDelete
 2. Olivat nuo pöllötkin ihan söpöjä, mutta tuo uusi versio tosiaan lienee hieman katu-uskottavampi! :) Olen jotenkin tosi huono seuraamaan mitään sarjoja, joten American Horror Storykin on jäänyt kokonaan näkemättä. Ehkä pitäisi joskus yrittää katsoa sitäkin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minusta nuo möllösilmäiset pöllöt olivat hieman pelottavia. :D Meillä meinaa taas katsottavat sarjat loppua kesken.

   Delete
 3. Hienosti tuunattu, ja itse katsoin sen American Horror Storyn ekan kauden, mutta missasin sen toisen ja kaikki seuraavat. Olisi kyllä kiva katsoa ne muutkin kaudet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toinen kausi oli ehkä hieman parempi kuin ensimmäinen. Coven taas... Coven oli enemmän semmoinen teini-noita juttu, mikä ei toki ole paha.

   Delete
 4. No mää mietinki, että mitkä vibat tosta ny tulee ku kävin eka puhelimella vaa nopeesti selaa kuvat.. :D Iha hiton siiiiistiiii!

  Noita kausi ei ehkä ollut niin AHS kuin oisin toivonut sen olevan, mutta jotenkin tykkäilin siitäki tosi paljon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ihan samat fiilikset. :) Tykkäsin, vaikka ei ollukkaa sitä, mitä odotin.

   Delete
  2. Millon oot ulkoasun päivittänyt?!?! Huikee banneri! ♥___♥

   Delete
  3. Kiitti. :) tässä hissuksiin parin päivän sisään sen muutin.

   Delete
 5. Ihana! Toi teksti ois kiva paidassakin!
  Mä tykkäsin Covenista, vaikka eihän se mikään kovin horror ollut. Asylum oli mulle vähän pettymys, mun mielestä siihen oli liikaa laitettu kaikkee, creepy mielisairaala ois ollu tarpeeks mielenkiintonen ilman ufojakin :D Nelos- ja vitoskaudesta tykkäsin, mitähän ne uuteen kauteen keksii :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti. :)
   Asylum olis todellakin ollut paljon parempi ilman niitä ufoja.

   Delete

Post a Comment