26th Birthday

26 on tylsä luku. Yritin etsiä siitä jotain kerrottavaa, mutta mitään mainitsemisen arvoista ei tullut vastaan. Ainoa itseäni kiinnostava asia luvussa on, että viime keskiviikosta eteenpäin se koristaa vuodeksi eteenpäin paperilappusia, joihin ikäni joudun raapustamaan.


Tiistai-iltana Taa lukittautui makkariin teipin ja lahjapaperin kera. Kymmenisen minuutin kuluttua aloin huhuilla paketoiko mies itsensä siihen paperiin vai mikä oikein kestää. Sain vastaukseksi epämääräistä ärtynyttä mutinaa! Toiset 5-10 minuuttia ja mies tulee ulos kolmen pienen ja siistin paketin kanssa. Ei siis ihmekään, että siinä meni ainakin vartti! Eihän miesten pitänyt osata paketoida.


Keskiviikona kävimme Taan kanssa ulkona syömässä synttäreitteni kunniaksi. Syömisen jälkeen kävimme H&M:llä ostamassa pari paitaa, sillä minulla ei oikein ole yläosia, mitä käyttää tämän hameen kanssa. Shoppailun jälkeen poikkesimme vielä drinkeillä. Ilta jatkui kotona telkkarin edessä ja paketteja availlessa. Paketeista paljastui uusi kännykkä, NYXin highlight & contour paletti, sekä meikkisuteja. Kännykästä tiesin jo etukäteen, koska olin marissut Lumiastani niin paljon, että poikakaveri pelkäsi ohimosuonteni poksahtavan ennen synttäreitäni.


Vaikka olinkin vannonut järjestäväni synttärit kun tilaa on, päätin tällä kertaa kuitenkin jättää järjestämättä, ihan vaan siksi, että järjestämme Halloweenbileet ja parin viikon sisällä ei halua hostata kaksia bileitä, eikä kaksiin juhliin kukaan jaksaisi osallistuakaan. Juhlin siis omia synttäreitäni vähän niinkuin siinä sivussa. Porukat kyllä sanoivat tulevansa sunnuntaina käymään kahvilla, joten jotain sitä kai pitäisi edes leipoa.

Nyt siis jätän hyvästit 25-vuotiaalle minälleni ja muistelen mennyttä vuotta mahdollisimman hyvällä vaikka sinne sitä pahaakin mahtuu. English:

26 is a boring number. I tried to find something interesting to tell you about it but nothing came up. The one and only thing worth mentioning is that it's the number I now have to remember when someone asks me my age. My birthday was on Wednesday. 
I got three little presents from Taa. He spent about 15 to 20 minutes wrapping them and they sure are nicely wrapped. Guys usually don't know anything about wrapping gifts – especially Taa, so no wonder it took so long. He'd gotten me a new phone, highlight & contour palette from NYX and some brushes. 
We went out to dinner but didn't do anything special besides that for my birthday, even though I had sworn I would throw a party when we have space. We're having a Halloween party soon and I didn't want to host two parties this close to each other. My parents are coming over this weekend so I should at least bake something. 
Now I say goodbye to 25-year old me and try to cherish the good memories of the past year even though it's not all roses.

Comments

 1. Paljosti onnea synttäreiden johdosta! Miehet paketointihommissa on kyllä jotenkin asiana jotain tosi liikuttavaa. Viime joulun jälkeen jäin miettimään poikaystäväni antamaa joululahjaa, siinä oli ne lahjanarut niin kauniisti että salaa epäilen että olisiko hän delegoinut paketoinnin äidilleen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!
   No niin on! Poikakaveri on ulkoistanut koko joulun paketointihommat minulle, mutta tuon taidonnäytteen jälkeen taidan laittaa sen paketoimaan ainakin osan helpoimmista.

   Delete
  2. Selvitin nyt tuon melkein vuoden mieltä kaihertaneen mysteerin ja veikkaukseni oli mennyt puoliksi oikein. Poikaystävä oli tosiaan ulkoistanut paketoinnin, mutta ei äitilleen vaan isälleen! Olen hämmentynyt :D

   Delete
  3. Hih. Hyvin hämmentävää kyllä! :D En osaisi edes kuvitella omaa isääni saati sitten Taan isäpuolta paketoimaan mitään.

   Delete
 2. Paljon onnea synttäreiden johdosta, ihania lahjoja sait! Minä en ikinä saisi kännykkää keltään lahjaksi, kun ovat niin tyyriitä, paitsi ehkä isältä jos pyytäisin. On sitä tuputettu, mutta koska olen niin tohelo, niin parempi kun en ihan vielä hanki älypuhelinta ettei heti hajoa :D

  Ihana tuo hame <3 Vaalea yläosa tasapainottaa sopivasti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Tuo mies ei kauheasti katsele hinnan päälle kun on kyseessä elektroniikka. Ja osa ajatusta varmaan oli, että saisi ainaisen Lumia-narinani loppumaan kun hankkii minulle uuden luurin.

   Hame on facebook-kirppikseltä. ♥ Jos olet facessa niin 'Pin-up -kirppis!' -ryhmä on melkein kun sua varten tehty. ;)
   Hamittavan vähän tätä on tullut käytettyä kun minulla oli vain kaksi paitaa, jotka näyttävät kivalta sen kanssa. Nyt on onneksi enemmän!

   Delete
 3. Onnea! Vau toi hame on upee, mulla on jokin fiksaatio ruusukuvioisiin vaatteisiin. <3 Ja noi lahjapaketit on niin söpöjä! Ihanaa, että sun poikkis näki vaivaa pakettien tekemisessä ja noin kivoja lahjoja hankkinu! Mun poikakaveri ei varmana ikinä osais ostaa sopivia meikkejä tai muuta kosmetiikkaa, se kiertää semmoset hyllyt kaukaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!
   Olin aika yllättynyt että tuo suostui kosmetiikkaosastolle menemään itsekseen. :D

   Delete

Post a Comment