Christmas wishlist 2016

Joulu lähestyy ja muutama lahja on vielä hankkimatta. Vielä ei kuitenkaan onneksi ole kiire. Ne tärkeimmät lahjat, eli pienimpien lasten paketit on jo hoidettu.

Vaikka normaalisti minuun iskee joulumieli vasta joulukuun puolivälin jälkeen tai vasta jouluna, mikäli silloinkaan, niin tänä vuonna olen joutunut sen pauloihin jo hyvissä ajoin marraskuuta. En ole kauhea jouluihminen, vaikka lahjojen antamisesta tykkäänkin. Vasta muutaman vuoden sisällä olen oppinut oikeasti pitämään jouluruoista, eikä puuro ja sekametelisoppa ole enää se päivän ainoa hyvä ruoka. En kuitenkaan vieläkään pidä pahemmin pipareista ja konvehtirasiat saavat minut nykyisin yökkimään. Mandariinit maistuvat paremmin kuin suklaa.

Näin joulukuun alkuun päätin taas tehdä joululahjatoivekollaasin.


♥ Tänä vuonna paketista voisi paljastua jotain hempeähkömpää, mutta kuitenkin edes hieman gootahtavaa, vaatetta tai korua. Vaaleat sävyt miellyttävät juuri nyt. 1, 2, 3, 4.
♥ Rikkoutuneen maljakkoni tilalle tarvitsisin uuden, joka mielellään soveltuu niin yhdelle kuin hieman useammallekin kukalle. Kukkia harvoin saan, mutta kun niitä saa, niin ne haluaa esille muualle kuin limupulloon. Rakastuin palavasti noihin Indiskan Steampunkkia huokuviin vaaseihin. 5, 6, 7.
♥ Haluaisin myös uusia lakanakaappimme sisältöä, mieluusti nätimpään suuntaan. Ei enää mitään Karvinen tai Paavo Pesusieni -lakanoita tai kaupanpäälliseksi tulleita hirvityksiä. 8, 9, 10.
♥ Kirjahyllyni toki notkuu lukemattomista kirjoista, mutta ketä ei kutkuttaisi oma pieni kirjasto? Ransom Riggsin Miss Peregrine's home for peculiar children olisi oiva lisä lukulistalleni. Scifiä, kauhua, tyttökirjoja tai fantasiaa.
♥ Roottori pitäisi käyttää lääkärintarkastuksessa ja helposti kuljetettava, mutta tukeva, kantolaukku helpottaisi matkaa suuresti.

Siinä siis muutama mieleen juolahtanut ajatus. En minä mitään oikeasti tarvitse, paitsi ehkä sen maljakon, mutta ei sitä ikinä tiedä, jos joulupukki vaikka haluaakin oikeasti jotain minulle tuoda. Synttäritoivepostauksen toiveetkin ovat edelleen voimassa. :) Toki kolme viimeistä vaatetta on jo hankittu ja laukkujakaan en enää niinkään tarvitse, vaikka en niistä kieltäydykään.


Millaisia joululahjatoiveita teillä on? Olisiko paha idea, jos järjestäisin pienen arvonnan joulun kunniaksi? Millaista arvottavaa toivoisitte?
English:

Christmas is coming and couple of presents still needs to be bought. The most important presents are already purchased, and by that I mean the ones that are for my nephews.
I'm not much of a Christmas person, even though I love giving presents, but this year I was filled with Christmas spirit as early as in November. Usually I get in the mood nearer Christmas, if ever. It took me long to learn to like traditional Christmas foods and now the rice pudding and plum soup aren't the only good things on the table. Still, I'd rather eat tangerines than chocolate or gingerbread.
Once again, I decided to make a collage of the things I'd like to get. I actually still don't need anything, except for a vase, because we broke my only vase at the Halloween party, but nonetheless it's fun to make these. Besides the vase, I'd love to get some sweet but still a bit gothic clothing. Lighter colours are now what I desire. I'd also love some new good looking sheets. Miss Pregrine's home for Peculiar Children would be nice addition to my reading list. Books for that matter are good gifts in winter. We're also in need of a new carrier bag for Predator. He needs to get checked and the better the carrier bag the easier the trip to vet would be.
That's about it.
What king of presents would you like to get this year? Would it be bad idea if I held a Christmas giveaway? What would be a good prize?

Comments

 1. Ihana toivelista! Olen varmaan kymmenen kertaa jo käynyt hypistelemässä Indiskassa noita vaaseja! Taisin kerran jopa bongata sinutkin siellä, mutta en kehdannut tulla moikkaamaan :D Home for Peculiar Children on minulla myös pitkään ollut hankintalistalla! Omiin joululahjatoiveisiini lukeutuu tänä vuonna lähinnä kaikkea tylsää, ruokakaupan lahjakorttia ja sellaista. Mutta varmaan sinne joukkoon myös muutama yllätyskin mahtuu!

  Kaikenlaiset arvonnat ovat aina ihan huippuja! Innolla jään odottelemaan :) Minullakin on nyt blogissa arvonta, käy ihmeessä osallistumassa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Paljon mahollista, kun olen kuolannut noita nyt jokusen kerran muutamassakin Indiskassa raaskimatta kuitenkaan ostaa. :D
   Mennyt ihan ohi tuo sinun arvontasi tämän tyhmän blogger-uudistuksen vuoksi! Täytyypä käydä vilkaisemassa.

   Delete
 2. Mä olen kanssa ihastellut noita Indiskan steampunk-henkisiä vaaseja! Niitä olisi niin ihana laittaa esim. keittiöön ja pistää niihin yrttejä tai vaikka basilikaa. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todellakin! Mutta itse haaveilen ruoanlaittorehuille enemmän semmoisesta minikasvihuoneesta. Sellainen pitäisi ehkä kosteutta hieman enemmän? Tämä kämppä kun on aika kuiva ja kaikkia kasveja pitää kastella hieman runsaammalla kädellä ellei halua että ne kuivuvat käsiin.

   Delete
 3. Mun EMP:n toivelistalta löytyy toi ruutupaita, meinasin sen black fridayna tilata mutta päädyinkin vähän halvempaan samankaltaiseen, siinä ei oo tuota mustaa alaosaa vaan koko paita on samaa ruutukuosia. Mä uskallan harvoin mennä Indiskaan, koska tiiän että en pystyis hillitsemään itteeni kaikkien niitten ihanien kuppien ja kippojen takia :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saahan sen mustan liukuvärin aika helposti kangasvärilläkin, jos sitä kaipaa. Ne käsivärjäykseen tarkotetut värithän maksaa vaan joku 4€. :)
   Mä taas löydän harvoin Indiskasta mitään kivaa. Ne mukit kun ei ihan ole semmosia, mitkä mun kaappiin sopii.

   Delete

Post a Comment