I don't care if I look fat in these, they're comfy

Väliin hieman omaa pärstää ja parvekkeenpalvojaa eli Roottoria.

Lauantaina oli lämmin ja ihana päivä. Käytiin Taan porukoilla syömässä grilliruokaa ja rapsuttelemassa Siiri-kissavanhusta (ja vähän koiriakin). Kevät tuottaa hieman ongelmia pukeutumisen suhteen kun ei tiedä yhtään onko kylmä vai tuleeko kuuma vai mitä ihmettä. Kerrospukeutuminen ja löysät vaatteet antaa onneksi paljon pelivaraa.


Tässä on nyt varmaan rikottu kaikkia pukeutumiseen liittyviä vartalotyyppisuosituksia, mutta lauantaina oli Älä laihduta -päivä, joten sitä suuremmalla syyllä saa olla ajattelamatta, näyttääkö läskiltä vai ei. Hyvä vähän myös vetää tyyliä tavallisempaan suuntaan kun menee "anoppilaan" syömään.


Eli hieman tylsä ja yksinkertainen asu, mutta mä täälä oikeastaan olekaan kokonaisuuden takia, vaan tulin hihkuttamaan kenkiä ja jakamaan tuunausvinkin. 

Jos efekti paksunilkkaisuudesta ei häiritse vaan haluat balleriinasi varmasti pysyvän jalassa niin H&M:ltä löytyy tämmöisiä kivoja naisellisia goottityyliin istuvia kenkuleita. Oli sielä paljon muitakin jalkineita, jotka olisin voinut kotiuttaa. Ehkä ensikerralla.


Sitten tällaisena nopeana kevään tuunausvinkkinä nuo housut. Pökät itessään on ostettu kympillä Cubukselta joskus sellaiseen hätään kun kaikki muu oli jäänyt pieneksi. Mustia housuja ei ollut tarjolla joten tummimmalla sinisellä mentiin. Huonolaatuiset housut lähtivätkin sitten kiertämään polven kohdalta aika karun näköisesti, eli sivusauma löytyi aina etureideltä tai jopa toiselta puolen jalkaa. Jotenka, pätkäisin housut jonkun mielestä ehkä tosi epäimartelevasta kohdasta, mutta itselleni käyttökelpoisimmasta (en tykkää kun paljaat polvet näkyy). Kiertäähän se edelleen, mutta tommonen polven kohdalla menevä pikkumatka ei häiritse niin paljoa kuin puoli pituutta kiertävät puntit. Ilmettä synkensin sitten harsimalla puntinreunaan mustan pitsin. Ehkä jos jossain vaiheessa värjään jotain muuta mustaksi niin heitän nämä samaan pesuun.


Aikalailla tämän näköisenä on tullut kuljettua viimeaikoina niin siksi näitä asukuvia ei tänne olekaan eksynyt. Tukallekin pitäisi tehdä jotain, mutta pitää odotella että kuhmu ja reikä päässä paranee. Löin siis pääni aukinaisen ikkunan kulmaan ja sain ilmeisesti lievän aivotärähdyksen samalla. Auts!


In English:

Decor posts will continue later on but now I just wanted show off my new shoes and pants that I cut into capri pants and share this lovely photo of Predator the balcony worshiper.
Saturday was a lovely and warm day. We visited Taa's parents', ate a lot of grilled food and petted their senior cat Siiri (and the dogs too).
I have real problems to dress according to the weather in springs, so that I won't get too cold or too hot. Loose fit clothes and layering are great ways to deal with the problem though. For that reason, this outfit is what I've been wearing these past few days. It might be against all of those "how to dress for your body type" -instructions but it was Don't diet day on Saturday so I really didn't even want to care if I looked a bit fat in these.
My outfit in itself is a bit boring and really basic, but the ensemble isn't why I'm here. I wanted to show you guys these pretty shoes I found at H&M. If you can get past the fact that they make your ankles look a bit chubby and just want your ballerinas to look gothy and to stay on, these are for you.
I also wanted to show you my capris. They were originally full length skinny jeans, but they were really poorly made and the side seam kept rolling over to the front side of my leg below the knee, so I cut them and finished the leg with some black lace to make it more gothy. I bought these from Cubus for 10€ when I gained a lot of weight and outgrew all of my trousers. There weren't any black ones so I had to settle with dark blue. I might dye these in the future.
I haven't even dyed my hair because I hit my head pretty bad on the corner of an open window and think I got a small concussion too. It really hurt. I'm gonna dye my hair again when the bump heals.

Comments

 1. Voi miten onnellisen näköisenä Roottori on! <3

  Kiitos kenkävinkistä, pitää joku päivä käydä tsekkaamassa että olisko noissa sopiva lesti omaan jalkaan! Kulutan kesässä aina vähintään yhdet ballerinat puhki ja täysin remmittömät harvemmin omaan jalkaan sopii :D

  Yleensä tarkkoja neuvoja antavat pukeutumisoppaat on minusta tosi vanhanaikaisia. Tärkeintä asussa pitäisi olla minusta se, että se on tilaisuuteen sopiva ja siitä tulee hyvä fiilis käyttäjälleen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin heitin just yhdet puhkikävellyt balleriinat menemään ja kahdet odottaa vielä tuomiotaan. Remmilliset on niin paljon kivemmat kun ei lonksu kantapäästä kokoajan.

   Pukeutumisoppaat on kyllä ihan oma lukunsa. :D Onhan ne hyviä jos ei yhtään tiedä, mikä voisi edes näyttää hyvältä, mutta muuten ne ovat aika rajaavia kun niiden avulla pyritään saamaan kaikki näyttämään mahdollisimman tiimalasivartaloisilta. Mulla vaan alkaa aina soimaan se sama litannia päässä, mitä mun kroppatyyppi ei sais pistää päälleen kun tartun johkin semmoseen vaatteeseen. :D Niitä kun tuputetaan jokapaikassa edelleen.

   Delete
 2. Onpa kivat baltsut, pitää melkein harkita ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa ainakin käydä vilkasemassa. :)

   Delete
 3. Ihana hattu, tollasta mä oon etsiskellyt useat kesät, en oo vielä semmosta mallia löytäny joka sopis mun pallopäälle. :D Kesäkengät ois kans hakusessa, noi henkkamaukan kengät näyttää kyllä tosi kivoilta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää on Cybershopista ja kaipailis jo hieman liimaa. :D Mun on pakko pitää hattuja kun en omista aurinkolaseja ja palan heti kun aurinko ilmestyy.

   Delete
 4. You look comfy. To be honest once you look comfy and cute. Sadly, my motto is comfort will always come before aesthetic.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! :) I wish I could put comfort before aesthetics more often.

   Delete

Post a Comment