Winged Backpack

Lupasin itselleni repun, mikäli pääsen kouluun. Haaveilemani yksilö maksoi kuitenkin 40 euroa, mikä toki on aika normaali hinta repusta, mutta teki minulle hieman kipeää, varsinkin kun siihen päälle olisi tullut vielä törkeät postikulut. Odottelin siis taas ilmaisia postareita ja niiden saapuessa arvostelin viimeksi tilaamani tuotteet, sain 10% alekoodin ja tein kimppatilauksen Taan ja yhden kaverin kanssa. Repun loppullinen hinta oli siis 35€. Heh! Kauhea vaiva, että säästää n.12€!


Repussa on kolme nepparikiinnitteistä ulkotaskua, eikä yhtään sisätaskua. Kiinteiden sisätaskujen puuttuminen ei minua haittaa, sillä lajittelen muutenkin omaisuuteni erillisiin pikkupusseihin. Materiaali tosin on vähän kyseenalaista, polyuretaania, eli vain aika näyttää, kuinka hyvin tämä kestää.


Kuitenkin nyt hetken aikaa on edes kivannäköinen reppu. Siirryin joskus ala- ja yläasteen vaihteessa käyttämään laukkuja, joten tämä on ensimmäinen reppuni oikeastaan vuosiin, jos rumaa kauppareppua ei lasketa.

Millaisia reppuja teillä on käytössä? Vai suositteko tekin normaalisti laukkuja?


In English:


I promised myself a backpack if I got in to school. The one that I had eyeballed cost 40€, which is a pretty standard price for a bag, but I didn’t feel comfortable with it, especially if you added the ridiculously high postages to the price. So I waited for the free postages offer. When that finally happened, I reviewed something that I’d ordered before, got a 10% discount code for my troubles, and made a group order with Taa and a friend. The final price for the backpack was 35€. Hah! What a hardship over about 12€ which I saved!
This bag has three press stud pockets outside and no additional pockets inside, which does't really bother me because I sort my possessions in tiny pouches anyways. 
The material of the backpack is somewhat questionable though, polyurethane, so only time will tell if it withstands usage or not.
As for now, I at least have a good looking backpack. I started using shoulder bags back in between elementary and junior high school and haven’t really had a backpack since then, if you don’t count the ugly one that I only use for grocery shopping.
What kinds of backpacks do you have? Or are you like me and prefer shoulder bags?

Comments

 1. Ihana reppu! Samaistun vahvasti tuohon rumaan kauppareppuun, itse käytän nuhjaantunutta ja hieman rikkinäistä luurankoprinttireppua kaupassa. Olisihan se melkein jopa nätti, mutta sen tarraharjaaminen on niin rasittavaa että kauppaan mennään kissankarvojen peitossa. Ostin vastapainoksi coolin noitahenkisen kissankallorepun Restyleltä, mutta mokoma ei ole tippaakaan käytännöllinen ja ohuet olkaimet saavat hartiat jumiin alta aikayksikön. Nyt tyydyn vain haaveilemaan sekä käytännöllisestä että nätistä repusta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kauppareppu kyllä lyö tämän ergonomisuudellaan sata-nolla, mutta minkäs teet, jos se vaan on niin ruma, ettei sitä halua käyttää. Kissankarvat ei siihen onneksi tartu, mutta likainen se kyllä on.
   Mitä jos veisit Restyle-reppusi suutarille? Ehkä niillä on jokin kikka, millä olkaimista saa mukavammat.

   Delete
 2. Tosi nätti reppu, toivottavasti materiaalistaan huolimatta kestäisi käytössä pitkään! Mulla on vapaa-ajalle kirpparilta löytynyt musta keinonahkainen minireppu jota käytän varsinkin pyöräillessä. Lisäksi viime syksynä tuli hankittua musta iso Kanken läppäritaskulla koulurepuksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivotaan että tää kestää!
   Kånkenit ei jotenkin ikinä itselle iskeny, vaikka kaikki muut niihin ihastukin. Joku siinä ärsyttää silmää... Mutta varmaan hyvä ja toimiva koulureppu! Ainakin ne kuulemma on kestäviä.

   Delete
 3. Well done on saving 12 euros. You'll be surprised what I've done to save money. Its a cute bag.

  ReplyDelete
  Replies
  1. A penny saved is a penny earned, right? :D It still feels a bit silly to go through all that trouble for only 12 euros though.

   Delete

Post a Comment