October drawing challenge


Lokakuu lähestyy kovaa vauhtia ja sitä myöten myös piirustushaasteet. Ajattelin tämän vuoden piirustushaasteet käyttää siihen, että saan ulos oikeasti myynti- ja painokelpoista tavaraa, eli ei jokapäiväistä haastetta vaan pikemminkin yksi tai kaksi kuvaa viikossa. Ajatuksena olisi saada ainakin aikaiseksi tarrasetti ja muutama printiksi kelpaava kuva, että voisin osallistua ensivuonna joihinkin coneihin ja tapahtumiin myyntipöydän kera. Tällä hetkellä suurin ongelma vaan on aiheiden keksiminen.

Millaisia printtejä, postikortteja ja tarroja haluaisitte? Jotain tekstillistä, eläimiä, ihmisiä vai jotain ihan muuta?




In English:
October is knocking on my door. With it comes all those drawing challenges which I’m going to pass this year and use that time to make something I can actually sell in a form of prints and stickers and such. This means no one picture per day, rather one or two pictures per week. I was thinking of selling those at cons and other happenings but all of you abroad can always ask for me to ship them, given that you’re interested in buying. My biggest problem now is coming up with what to draw. 
What kinds of prints, postcards or stickers would you be interested in buying? Something with text, animals, people or something totally different?

Comments

  1. Joo, tarrat olisi hienoja! En vain osaa sanoa millaiset omaa mieltä eniten kutkuttelisi, kun vaihtoehtojen määrä tosiaan on niin iso :D Mulla on myös vuosikausia pyörinyt mielessä, että olisi ihanaa jos olis jossain tapahtumassa joskus myyntipöytä, mutta en oo saanut aikaiseksi miettiä pidemmälle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mullakin tää idea on pyöriny pitkään mielessä ja ajattelin että nyt vois viimein yrittää viedä pitemmälle.

      Delete

Post a Comment