Birthday wishlist 2018


Mitä olisi lokakuu ilman synttäritoivelistaa? Hieman normaalia myöhemmässä tämän kanssa, mutta en kauheasti jaksanut paneutua tähän. Ilman sen ihmeempää etsimistä mieleen kuitenkin muistui kasa kaikenlaista ihanaa, mistä olen haaveillut jo tovin.

Mutta kuten aina sanon, haaveilla saa. Se ei maksa mitään. Ja jos haaveitaan ei ikinä missään ilmaise, niin harva osaa yllättää sinut positiivisesti. Varsinkin kun elää kaikesta niin erillään niin ei kukaan enää tiedä, mistä pidät. Ainakin minusta tuntuu, että monen tutun ja rakkaan on hankala asettua samalle estetiikkatasolle. :D Ei se mitään. Itse en innostu Michael Korssin laukuista tai oransseista villapipoista.

Blackmilk - Sacred ritual scoop longline dress, Killstar - Bad Bonds Midi Skirt, Restyle -  Goddess jacketKillstar - Betty Rage Pin-Up Dress

Näiden lisäksi listalle mahtuisi Lushin pimeässä loistava kummitussaippua, The Body Shopin kurpitsainen body butter, punaista ja ruskeaa sisältävä iso luomiväripaletti, akryylimaaleja, "bilekamera" (eli sellainen jonka hajoaminen ja katoaminen ei kaataisi maailmaa), myrkyttömiä viherkasveja ja jotain lintuhäkkejä tms millä kissan saa pidettyä niistä erossa.

Mistä itse haaveilet tällä hetkellä? Osuiko joku listassani sinunkin haaveiluhermoosi? Ja jos omistat jo jotain listaltani, niin kerro ihmeessä, oletko ollut tyytyväinen siihen?


In English:
I'm a bit late with this post this year. Doesn't really matter because I don't think that the people who buy me presents even read my blog.  :D I'm mainly doing this to show you what I've been dreaming about lately.
In addition to the pieces in the collages, I'm dreaming of the glow in the dark ghost soap by Lush, an eye shadow palette with lots of red and brown shades, acrylics, a cheap camera that I can carry around everywhere, non-poisonous house plants and something to shield them because the cat will eat them otherwise.
What do you dream of now? Is there something on my list that you'd also like to have? And if you do own something from this list, do tell me whether you're satisfied with it or not.

Comments

  1. Olen kytännyt itsekin tuota hiirilamppua ja ai pahus kun se houkuttelisi! Mä olen haaveillut kuluneen kuukauden ajan paitsi kaikkien roposteni tuhlaamisesta Lushille myös uudesta kamerasta. Vaikka kännykän kamera on ihan ok, tässä parin vuoden aikana on tullut todettua että kyllä puhelimet ja kamerat on syystäkin omia erillisiä laitteitaan. Mikrojärkkäri saa kuitenkin vielä odottaa kiltisti veronpalautuksia ja kukkaron kerryttämistä muutenkin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo. Tästä syystä oikeastaan siitä bilekamerasta haaveilenkin. Kännykällä kun ei vaan ikuisteta oikeasti mitään. Tietty parempi järkkärikin olisi aina ihana, mutta jo tota nykyistä on tuska roudata aina mukana. :D

      Delete
  2. Ihania toiveita! Varsinkin nuo lepakko-korvikset ja Minen korut. Mua houkuttelisi hankkia jokin koru Minen valikoimista, mutta en ikinä saa itseni kanssa sitä keskustelua päätökseen, että mikä niistä olisi kivoin :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne on kaikki niin ihania! Haaveilen noiden lisäks niistä valaista, saippuakuplista, kissoista...

      Delete

Post a Comment