"Inktober" so far

Olen saanut nyt kolme kuvaa valmiiksi. Yksi kuva viikossa on ollut stressittömin asia ikinä ja tulen jatkamaan tätä marraskuuhunkin! Miten minulla ei muka ollut energiaa tai aikaa tällaiseen aiemmin?


Tein ihan hirveän listan mahdollisista piirrettävistä asioista ja annoin sen toimia inspiraationa. Paljon helpompaa kuin joka päivälle asetettu tiukka aihe, joka ei pakolla motivoi. Sain myös toiveita piirtää söpöjä eläimiä ja se olisi seuraavana vuorossa kunhan vaan saan tyylisuunnan päätettyä. Paitsi jos pirtelömonsteri lasketaan söpöksi eläimeksi niin sitten olen jo aloittanut. :D


Inktober on ihan hyvä kannustin tämmöisten projektien tekoon. Totesin, ettei aika riittäisi osallistua kokonaiseen haasteeseen, mutta olisin kokenut jääväni jostain paitsi, jos olisin jättänyt kokonaan väliin. Olen edelleen yllättynyt siitä, miten tuskatonta on piirtää yksi kuva viikossa!


In English:
For this "Inktober" I've drawn 3 pictures so far. One for each week. This has been the most stress-free experience ever! Why didn't I figure this out earlier?
I made a huge list to keep me inspired. I think this works better than the ordinary one-subject-for-each-day list because now you don't have to deal with not being inspired by your subject. I've been requested to draw cute animals and that's what I'm going to do next.

I love Inktober but I'm glad that I didn't participate in it's entirety this year. I wouldn't have made it alive.

Comments