Unicorn skull drawing and news

Tallustelin kirjastoon pienen jännityksen puhistessa takaraivoon. En ole käyttänyt paljoa kirjastopalveluita sitten Helsinkiin muuton jälkeen. Muutaman kirjan koulua varten olen lainannut, kerran käynyt skannaamassa Kymppikirjastossa ja kerran menin kirjastoon vessaan, kun meillä oli vesi poikki koko päivän. Hauskaa sinänsä, sillä pentuna asuin melkein kirjastossa ja kirjastotätimme huolestui, kun yhtäkkiä katosin kun muutin kotoa. 


Tälläkin kertaa kirjastokäyntini syynä oli monitoimilaite, sillä halusin skannata A3 kokoisen yksisarvisen kallo -piirustuksen. Sujautin kuvan äkkiä skanneriin ja olin melkein kuolla, kun skannaus ei onnistunutkaan ja takanani odotti joku samalle laitteelle. En yleensä ole näin arka kuvieni kanssa, mutta nyt jostain syystä ahdisti vietävästi. Lopulta sain kuvan skannattua ja poistuttua vähin äänin paikalta.

En kuitenkaan ollut hirveän tyytyväinen enää kuvaan, joten päätin kokeilla saisinko tehtyä siihen koneella muutoksia ilman, että siitä tulisi liian digitaalisen näköinen. Lopputuloksesta tuli ihan kiva, vaikka paljonhan tuola onkin copy-pastettelua. 


Kauhealle skannaus, piirutus ja askarteluinnolleni on syynsä. Pääsemme kaverini Liliellen kanssa Popcult Helsingin taidekujalle myymään omia töitämme. Meillä on siis pöytä sunnuntaille 12.5., eli tervetuloa moikkaamaan ja ostelemaan upeita juttuja!

Jos sinulle tulee mieleen joku kuva, jonka olen tehnyt, niin nyt on viimeinen aika ehdottaa mistä haluaisit jotain tuotetta. Ja mitä tuotetta? Printtejä, postikortteja…? Alkaa nimittäin tulla kiire niiden kanssa. :D Ajattelin askarrella myös muutamat tarrat, jotain koruja ja ehkä jotain muutakin, mutta niitä tulee olemaan tosi vähän mukana per kappale. Ja kaikki Popcult vinkit saa jakaa! En ole pahemmin ollut ikinä coneissa tms.

Oletko tulossa Popculttiin? Ja kummasta kuvasta tykkäät enemmän?


In English:
This piece was size A3 and I had to go to the library to get it scanned. I used to almost live in the library when I was still living with my parents but as I moved to Helsinki I've rarely ever used the library anymore. So it was slightly thrilling to go there.
But since this was done a while ago, I wasn't happy with it anymore. I tried if I could change it a little with photoshop without turning it into digital painting looking, and I think I succeeded.
I'm also attending this Popcult Helsinki convention thing in May with a friend. We'll be selling our arts and crafts there. I'm going to have to hurry soon if I wan't to sell prints.
Which picture do you prefer?

Comments