Halloween wishes

Halloween kolkuttelee taas ovella ja se sai minut pohtimaan, mitä toivoisin Suomen halloweentarjonnalta.

Olen katsellut erinäisten amerikkalaistubettajien halloweenmetsästysvideoita innostuksen ja kateuden sekaisin tuntein. Tässä esimerkiksi yksi: *Klick*

Tiedän, että monikaan teistä ei ole kauhea Youtuben kuluttaja, jotenka kokosin muutaman kollaasin amerikkalaisten verkkokauppojen tarjonnasta, jollaista toivoisin itsekin joskus Halloweenin aikaan löytyvän kotopohjolastamme. 

Pictures from: 
Disclaimer: I do not own any of the pictures above. This is fair use. The copyrights belong to the companies.

Aika paljon korostuu hyötykäyttö ja sisustusesineet, jotka sopivat goottikotiin ympäri vuoden. Tiedän, että Halloween on lyhyt juhla, jolla ei ole virallista asemaa Suomen juhlakalenterissa, mutta tämä olisi myös hyvä aika kaupoille hemmotella alternativekansaa ja erinäisiä mörköjä, jota Suomessa on kuitenkin aika paljon. Lisäksi, kun tarjotaan kestäviä ja hyvännäköisiä kausikoristeita, niitä ei tule heitettyä aina Halloweenin jälkeen roskiin, vaan ne säästetään seuraavalle vuodelle. Ja kaikki noitajutut sopivat pääsiäiseenkin! Eihän tämä tietenkään kauppojen kulutushysterialla ratsastavaan ideologiaan sovi, mutta muutosta voi aina toivoa siihenkin. Enkä tosin tiedä, kuka ostaa koristeita kertakäyttöiseksi, mutta ihan varmasti niitäkin on. Muovihärpäleet voisi kuitenkin korvata keramiikalla, lasilla ja metallilla.

Blogini on pieni, mutta ehkä joku liike joskus löytää tämän postauksen ja alkaa toivon mukaan katsomaan niitä toimittajalta tilaamiaan tuotteita uusin silmin ja saadaan tänne pohjolaankin viimein jotain kivaa. Olen kuitenkin onnellinen, mikäli löydän edes jotain hyödyllistä ja silmää miellyttävää, vaikka valikoima ei nykyisestä laajentuisikaan. Vähintään tarroja, jos ei muuta ole tulossa.

Oletteko yhtään samaa mieltä kanssani, vai oletteko tyytyväisiä viimeaikaiseen tarjontaan?


In English:
Halloween is almost here, again, and it made me think, what kind of Halloween stuff I’d like to see in stores. Halloween doesn’t have an official calendar date here in Finland, hence why it’s not recognized as an official holiday. Halloween in Finland is more of an excuse to throw a small party and hang out with friends. So, we don’t really get any good Halloween decorations either. 
I’ve been watching different American youtubers’ Halloween hunt videos with joy and feeling also a bit jealous. Here’s an example: *Klick* 
So, I browsed through lots of American online stores that offered nice stuff and I made little collages of those products, secretly wishing some Finnish stores would see this post and start supplying better looking Halloween stuff. I found out that most of the items that intrigued me, were more usable items rather than just decorations. 
We have a lot of alternative people, so why not treat them with stuff that they can enjoy all year round? All I wish is just some towels with spooky patterns.

Comments

  1. Suomessa halloween-kama on tosiaan aika usen "lapsellista" naamiaiskrääsää. Kivahan se olis, että tuotteet ois sen verran kestäviä ja cooleja, että niitä vois hyödyntää sisustuksessa muulloinkin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näimpä. Välillä Tigerista, ja joskus harvoin muualtakin, löytyy jotain yksittäisiä helmiä.

      Delete
  2. Mäki toivoisin et ois ihan solid halloween kamaa, ei niinkää krääsää vaan ihan käyttötavaraa mitä tuntuu jenkeissä paljon olevan.. huooh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niimpä! Eniten houkuttelis just nyt jokki kivat käsipyyhkeet.

      Delete
  3. Tajuttoman siisti toi cider can!

    ReplyDelete

Post a Comment