#toiletpapergate

Unohdin viimepostaukseen lisätä COVID-19 härdellin alkuvaiheilla tehdyn maalauksen, koska ehdin sen myymään ennen kuvien ottoa. Harvoin maalaan/piirrän mitään oikeasti ajankohtaista, yhteiskunnallista tai kantaaottavaa, mutta nyt tuntui viimein olevan aika sille.


Kuinka moni uskaltaa myöntää hamstranneensa vessapaperia?


In English:
I forgot to upload this for the last post because I had already sold it when I took the photo's for the post. I usually don't paint anything current or societal but now it felt like a good time to do that.
How many of you admits to hoarding TP?

Comments

  1. Itse en hamstrannut, mutta vessapaperini sattui olemaan lopuillaan pahimman hamstrausjakson aikana. Useampana päivänä yritin käydä ostamassa sitä paperia, mutta aina oli hyllyt tyhjänä. Kun viimein löysin kaupasta vessapaperia niin jotenkin vaan hävetti kävellä sen kanssa kassalle ja ulos kun tuntui, että muut ajattelevat, että tuokin tuossa hamstraa vessapaperia :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä sitä hävetti joo ostaa kun toi pahin hamstraus oli ohi! :D Mua jaksaa naurattaa kun meiän lähikaupasta katos samantien kaikki vessapaperi, nenäliinat, terveyssiteet ja talospaperit.

      Delete

Post a Comment