List of weird

I, myself, am strange and unusual.
- Lydia Deetz (Beetlejuice)


Millaisia outoja asioita elämääsi kuuluu? Mikä on oudoin elokuva jonka olet nähnyt, kirja jonka olet lukenut tai peli jota olet pelannut? Keräiletkö tai harrastatko jotain outoa? Syötkö tai kuunteletko jotain, mitä muut eivät voi käsittää?


Movie: Cube
Oudoimman leffan valinta oli hankalaa, sillä en halunnut nimetä huonoa leffaa. Kuutio on siitä hassu elokuva, että se ei selitä itseään missään vaiheessa. Edes jatko-osat eivät anna kunnon vastauksia, mutta... No, en spoilaa. Älä kuitenkaan aloita katsomista prequelista (Cube Zero), koska sielä on leffasarjan ainoa selitys yhteen asiaan.


Animated movie: Wizards (Ralph Bakshi)
Tämä ei ole kategoriaa "niin huono leffa että hyvä", vaan se on jo seuraavan levelin huono eli "mitähän aktuaalista hittoa?" Sanat eivät riitä kuvaamaan tätä elokuvaa. En vieläkään tiedä, mitä tapahtui ja miksi, enkä ehkä haluakaan. Jos haluat hämmentyä yhä uudelleen ja uudelleen 80 minuutin ajan, niin suosittelen katsomaan. Varaudu tisseihin, taikuuteen, vilkkuviin valoihin ja natseihin.


Series: Twin Peaks
Meinasin ensin kirjoittaa Riverdale, jossa ei kauheasti järkeä ole, mutta sitten rupesin miettimään ja totesin, että Riverdale ei ansaitse oudoimman titteliä. Oli tuttu sarja tai ei, ja ansaitsee tittelin tai ei, niin kuuntele kuitenkin tämä mahtava biisi: Archie's Abs by Alex Mayers. Hylättyäni ensimmäisen vaihtoehtoni, silmissä alkoikin vilistä erinäisiä sarjoja Majakan väestä Klaaniin ja Goosebumpsiin, kunnes muistin Twin Peaksin! ♥ Tätä valintaa ei tarvitse varmaan kenellekään selittää.


Cartoon series: Spicy City (Ralph Bakshi)
Puolet jaksoista sai vaan ihmetellä, mihin se juoni oikein katosi ja miksi tuossa on taas tissit, sitten muistin että se on Bakshia ja lakkasin ihmettelemästä. Ei se silti huono ollut... Bakshia taitaa vaan vaivata puute ja adhd?


Video game: Naughty Bear
Kuinka monessa pelissä tapetaan ja pelotellaan pehmonalleja? Olisin melkein voinut sanoa myös Beautiful Katamari, mutta koska peli on niin japanilainen, en kokenut sitä sillä mittapuulla kauhean oudoksi.


Board game: Ice cool
Yritin keksiä jotain nasevaa ja hienoa, mutta neppailtavat pingviinit, jotka yrittävät ottaa jäätyneessä koulussa tunnilta lintsaavia kavereitaan kiinni, on jo kirjoitettuna ihan tarpeeksi outoa.


Book: Tomi Kontio - Keväällä isä sai siivet (Daddy Grew Wings in Spring)
En muista kirjasta enää kauheasti, sillä luin sen ennen vuotta 2004, (mistä asti olen pitänyt kirjaa kaikista lukemistani kirjoista,) mutta muistan sen olleen outo. Pitäisi varmaan lukea uudelleen, jotta voisin puhtaasti seisoa sanojeni takana. Mikäli muistan väärin, niin nimitän varasijalle Virginia Andrewsin Pimeyden kukat.


Comic: Aphrodite IX
:D En ole ihan varma, mitä hittoa sarjakuvassa tapahtuu. Tekijät taisivat vaan haluta piirtää nättiä vihreähiuksista tyttöä, mikä on fine by me.


Jos Afrodite IX oli hankala älytä niin RA:ssa ei vaan ole mitään järkeä ja silti sarjakuva on jatkunut jo vuosia ja jatkuu ilmeisesti edelleen. Rakastan sitä, kuinka tyhmä ja järjetön se on. ♥


Youtube channel: Let's game it out
"Hey there, it's Josh. Welcome back to Let's game it out..." 
En seuraa kauhean montaa pelikanavaa, mutta tämä on oikeasti hauska. Josh löytää hyvin pelin äärirajat ja tuo uutta näkökulmaa. Esim Planet Zoota voi pelata vaikka näin.


Tämä oli vaikea, sillä musiikkimakuni on täys omituista. Meinasin ensin tarjota Lorn - Anvil, koska se vinkuu omituisesti korvissa, mutta se on ehkä kuitenkin liian cool. Sitten mietin Technohead - I wanna be a hippy, mutta jotenkin se ei tuntunut oikealta... Tarjoankin teille mieluummin toisen tyhmän häpeäpilkun soittolistastani. Ja fun fact päälle: pääsin ruotsin ylppäreiden esseeosion läpi lainaamalla about puolet tämän biisin lyriikoista, hieman muokaten tottakai.


Ihan kauhean kummallisia ruokia ei tässä taloudessa syödä. Tuotakaan ei tule usein tehtyä, vaikka onkin hyvää.


Smell: Nail polish remover (Asetone)
Jostain kumman syystä asetoni tuo vaan mieleen äidin ja askartelun. Ei sitä tietenkään voi jäädä haistelemaan, koska siitä tulee loppupeleissä paha olo, ja mikään lempituoksu se ei ole, mutta en kuitenkaan inhoa asetonin hajua. Yksi oikeasti tykkäämäni outo tuoksu on esanssibanaani, mikä tuntuu jakavan monen mielipiteen.


Decoration: Backwards wall clock
Vaikka tässä kämpässä onkin paljon "taviksille" outoa tavaraa, kaikkein hämmentävin asia monelle on väärään suuntaan kulkeva kello. Kellon katsominen kun on niin automaatio monelle. Itsekin onnistuin katsomaan sitä yksi päivä väärin.


Collectible: Cat whiskers
Tunnustaako kukaan muu kissanomistaja keräävänsä irronneita viiksikarvoja?


Word in use: Saprofyytti (eng. Saprobiontic)
"-- eli mädänsyöjä on eliö joka elää kuolleella orgaanisella materiaalilla." Mielestäni oikein hyvä haukkumanimi kun pitää joku ääliö saada hetkeksi hiljaiseksi. Ei kuulu ihan jokaisen sanavarastoon ja saa helposti vastapuolen hämmentyneeksi ja loukkaantuneeksi.


Belief: Nothing good ever happens on Thursdays
Eli torstaisin ei tapahdu ikinä mitään hyvää. Torstait on yleensä ihan hirveitä.

Cats are weird ♥

Tässä oli kaikenlaista sekalaista, mitä mieleeni juolahti. Millaisista outouksista te nautitte tai elämäänne on osunut?


In English:

What sort of weird things do you enjoy or belong in your life? What is the weirdest movie you've seen, game you've played or book you've read? Do you collect something odd or have weird hobbies? Do you like to eat something that other people find strange?
I listed all sorts of weird things from miscellaneous categories that popped into my head. Sorry for not translating the descriptions and reasons behind my choices, but I still hope you enjoy my list despite that.

Comments

  1. Oon samaa mieltä Twin Peaksista, en oo sitä kattonu kun ekan ja vikan jakson (en tiiä miksi :D) ja varsinki se loppuratkasu oli ihan että wtf en ymmärrä. Pitäis varmaan kattoo koko sarja. Oudoks elokuvaks sanoisin Hohdon, sillä en ymmärtänyt yhtään, mitä siinä tapahtuu ja miksi, enkä ymmärrä, miksi se on niin kehuttu teos. Sit oudoimpia ruokia, mitä oon syöny niin vois mainita pizzan, missä oli suolakurkkua, ranskalaisia, tomaattia, turkinpippuria ja vöneriä eli vegekebabbia. Tosi outo mutta yllättävän hyvä combo! :D Mun lähipiiri pitää kans outona sitä, että laitan lähes kaikkeen ruokaan maapähkinävoita, se on joku outo addiktio.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo en mäkään ymmärrä Twin Peaksin loppuratkasua. :D Mutta, se on kyllä viihdyttävä sarja kaikenkaikkiaan! Eli kannattaa katsoa.

      Hohto kuuluu yksiin mun inhokkileffoihin, koska tykkäsin siitä kirjasta niin paljon ja se leffa ei ees ollut kunnon adaptaatio. Yliarvostettu roska. Kannattaa katsoa se Hohto-minisarja, jos sen saa käsiinsä, se on paljon uskollisempi kirjalle.

      Ja toi pitsa kuulostaa ihan järkyltä :D

      Delete

Post a Comment