Birthday wishlist 2020

Voisiko 30-v lahjaksi toivoa omaa kotia kolmella tai neljällä huoneella, avokeittiöllä, kahdella kerroksella, lasitetulla parvekkeella, saunalla ja kylpyammeella? Kivat lattiat, pieni piha, iso vaatekomero, tilaa pallotuolille ja kaunis portaikko olisi myös iso plussa.


Ai vähän liikaa?

No entäs työpaikka? Edes 2000e/kk palkalla, jos enempääkään ei ole tarjolla. Kunhan tiimi olisi kiva ja homma ei olisi hanttihommaa, vaan jotain ihan oikeaa. En valittaisi ja voisin kuun vikana perjantaina aina leipoa jotain, jos yhtään lisää mahdollisuuksiani.

Ai ei sitäkään?

No, haaveilen edelleen Dremelin monitoimityökalusta, jossa olisi päät katkaisuun, hiontaan, viimeistelyyn ja kaiverrukseen, mutta sekin on hieman hinnakas setti.

Entäs hotelliyö, kylpyamme, lushin kylpypommeja ja kiva kirja? Ihan vaan hetki rauhoittumista ilman ylimääräistä hössötystä.


Tai drinksuja ja hyvää seuraa? Jotain hyviä tequila- tai gini-pohjaisia suosituksia? Tai ylipäänsä hyvää tequilaa? Ginit on tulleet jo tutuksi.

En pistäisi pahakseni jalallista kokovartalopeiliäkään. Olisi joskus kiva nähdä itsensä kokonaan, varsinkin kun on tämä elämäntapamuutos käynnissä. Seuraavaksi nimittäin pitää käydä vaatekaappiakin taas läpi.


Skannerin puute on myös suuri harrastuksien hidastaja ja olisin oikein iloinen, jos tämän esteen saisi pois. Kaipaan perinteistä kynä+paperi piirtämistä, mutta ei siitä tule yhtään mitään, kun tietää, että kuvia ei saa koneelle kunnolla.

Ja jos korona ei olisi laittanut tavaratuotannon rattaisiin kapuloita, kelpuuttaisin Klein hämähäkkipehmolelun kainalooni syysiltoja piristämään. Kuulemma niitä on jossain varastossa, mutta eivät niitä ole sieltä saaneet myyntiin.


Tyydyn myös pakastekirsikkarasiaan paremman puutteessa (Cittarista löytyy). Itseasiassa, se ehkä lohduttaisi tässä ikäkriisissä eniten.

Synttärit siis lähestyvät taas vääjäämättä. En yhtään tiedä, miten niitä tulee juhlittua vai tuleeko ollenkaan, koska tilanne on mitä on. Voisinko vaan täyttää 25 taas? On jo nyt vähän vanha olo muutenkin.


In English:

Can you wish for a home with three or four rooms, open kitchen, two stories, glassed-in balcony, sauna and bathtub for your birthday? Nice floors, small yard, walk in closet, space for a ball chair and a beautiful staircase would be nice to have too.
Too much?
Then how about a job that pays at least 2000€/month? With nice team and no shitwork. I could even bake something every last Friday of the month if that's what it takes!
Not that either?
Well, I still dream of Dremel multi-tool. But it too costs like hell.
Then, how about a night at a hotel room that has a bathtub? With a book and a Lush bath bomb. Some r&r.
What about cocktails with a good company? Tequila or gin based if it's up to me.
I wouldn't mind a full body mirror, or a scanner either. I do miss traditional drawing but I just can't make myself to draw without a scanner, because I've no other means to get it on my computer.
And if corona hadn't messed up the production and transport of goods, then I would have loved to have myself a spider plush too. But it's out of stock. So, dear Klei, where are the spooders?
I'll settle for some frozen cherries too. They'd probably be the most comforting thing right now.
So, my birthday is soon, like you might have guessed, but I do not know whether I'll be celebrating it or not, because of the situation in hand. Why can't I just be 25 again? I feel old enough.

Comments

  1. Mulla tuli tästä postauksesta mieleen joku mun parin vuoden takainen synttäritoivepostaus, jossa toivoin että saisin lahjaksi harkkapaikan + paljon aikaa käytettäväksi. Ei niitä paketeista löytynyt siihen hätään :'D Mutta siis kivan kuuloisia toiveita noin niinkun muutoin! Harmi että sulla pyöreiden vuosien täyttäminen osuu juuri tähän korona-aikaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arvaa harmittaako! Olin ajatellu juhlia jotenkin oikeesti tänä vuonna, mut jotenki ahistaa nyt vaan kun korona ja kaikkee. Meh.
      Harkkapaikka kelpaa mulle myös alkuun et saan sen harjottelun tehtyä joskus. Siitäkin kyllä haluan jotain rahaa vastineeks. :D Valitettavasti noita nyt harvemmin saa paketissa ellei sit oo joku multimiljonääriyrittäjäperheen jälkeläinen.

      Delete
  2. Ihania toiveita, jospa jokin noista toteutuisi! :D Miten noi kämppäkuvat on toteutettu? Noi näyttää tosi kivoilta! Tuli mieleen Sims. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivotaan. ♥
      Ei ihme että tulee mieleen kun ne on sims3 screenshotteja! :D Piti lievittää kotitoiveita rakentamalla edes virtuaalisesti.

      Delete

Post a Comment