Secret Pumpkin

Halloween-tavarat tulivat kauppoihin hyvin hitaalla tahdilla tänä vuonna. Tavalliseen tapaan emme myöskään saaneet muuta kuin sitä perinteistä lasten pippalokrääsää, joka kestää vain sen kerran käytön ja on rumaa kuin mikä. Turha siis haaveilla synkemmästä sisutuksellisesta tavarasta tai laadukkaista koristeista. Taaskaan. Myöskin perinteiset Halloween -bileet jäivät järjestämättä, koska Taalle oli ajoitettu terveydellisiä hoitoja lokakuun-marraskuun -vaihteeseen ja koronatilanne oli vielä siinä vaiheessa epävakaa, kun bileisiin olisi pitänyt kutsuja jättää. Tuntui helpommalta jättää järjestämättä. Toivottavasti sitten ensivuonna.

Tätä turhautumista halusin piristää kuitenkin jollain muulla keinolla. Näimpä kyselin meidän Discord -ryhmässä, olisiko muilla innostusta osallistua Secret Santa -tyyliseen lahjojen vaihtoon, mutta Halloween-hengessä. Innostusta löytyi ja ryhmän avustuksella homma lähti pyörimään. :)

Käytimme lahjojen arvonnassa DrawNames nimistä palvelua, joka toimi todella hyvin tarkoitukseensa. Tietoja emme sinne kuitenkaan halunneet syöttää, joten kirjoitimme esittelyt ja osoitteet Discordiin. Kiitos vielä Spireidalle kun varmistit, että kaikki saivat eri nimen, vaikka et tähän tällä kertaa muuten osallistunutkaan.♥

Vaikka lahjan saaja ja antaja saatiin arvottua salassa, ei posti ollut yhtä helppo salalähetyksien suhteen. Muutamat kiersivät sitä lähettämällä jonkun toisen nimissä ja jotkut kirjoittivat salanimen. Pääasia kuitenkin, että lahjoja säilyi salassa ainakin paketin lähetykseen asti ja lahja avaamiseensa.

Maanantaina pidettiin pieni virtuaalimiitti pakettien avauksen merkeissä. Kaikki saivat mielestäni kivoja juttuja. Itse sain mukin, jonka tyylisen hankkimista olin miettinyt aika-ajoin, ja lisäksi salmiakkia sekä Samuraimiekka teetä.

Muut päivittävät mahdollisesti saamisiaan omiin blogeihinsa, joten käykää katsomassa:

Hiidentupa

Sweet Pandemonium

Tea and Vanity

Arsenikkia aamutuimaan

(Edit: linkit korjattu suoraan postauksiin)

Comments

  1. Tää oli kyllä kiva idea ja mielenkiintoinen toteuttaa! :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mahtavaa! Katotaan jaksetaanko ensivuonna uudestaan.♥

      Delete

Post a Comment